How to install programs under linux |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Здравейте. Замисляйки се колко трудно ми беше да разбера как да инсталирам определени програми ( при това основни ) ми дойде на ум да предложа някой по на ТИ с Линукс Убунту да направи едно уроче как да инстал програми под Убунту ? Вие какво мислите |
|||
|
---------------------------
Потребител от: 08.04.08 | Всички уроци от G9M29 | Всички скриптове от G9M29 Свободата е правото на Избор ! / ИНТЕРНЕТ / |
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Понеже искаш да се занимаваш с линукс етоти два линка сециално направени за линукс и то на бг : http://learnfree.eu/ http://skss.learnfree.eu/ Там има много неща за линукс |
|||
|
Потребител от: 10.05.07 | Всички уроци от bgspace | Всички скриптове от bgspace |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
||||
|
Потребител от: 06.02.07 | Всички уроци от iwanov | Всички скриптове от iwanov Не е важно да си готин, готино е да си важен. 'Nemo saltat sobrius nisi forte insanit' - 'Nobody dances sober unless he's insane' - Ciccero :) |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() |
Добре де вече 100 път се казва, че в Убунто има инсталатор на програми(http://en.wikipedia.org/wiki/Synaptic_Package_Manager). Програми се инсталират точно с 2 клика! А по принцип основните програми са си инсталирани ;) |
|||
|
Потребител от: 17.02.05 | Всички уроци от PureEvil | Всички скриптове от PureEvil Liberate Tu Temet Ex Inferis |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Виждам че всички се нахъсахте. Я ми кажете защо ми дава грешка Линукс-а и ( BusyBox 1.3.......). И не се отваря дори след 11 рестарта ? |
|||
|
Потребител от: 08.04.08 | Всички уроци от G9M29 | Всички скриптове от G9M29 Свободата е правото на Избор ! / ИНТЕРНЕТ / |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Никой не се е нахъсал само коментираме. Тоя последния проблем нещо не го разбрах какъв е. |
|||
|
Потребител от: 06.02.07 | Всички уроци от iwanov | Всички скриптове от iwanov Не е важно да си готин, готино е да си важен. 'Nemo saltat sobrius nisi forte insanit' - 'Nobody dances sober unless he's insane' - Ciccero :) |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Ми постоянно ми дава някаква грешка БизиБокс 1.3................. Press "help" ....................... и Линукс-а неможе да тръгне. Ресвам го 10-11 пъти и пак не ще. Влизам в Уйндолс-а и след това рескам и тръгва ????? |
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
А сега какво стана.Убунту или Кубунту Най лесно е ПОМООООООООООООООЩ-Кажи първо .... ами прочетох това пробвах така а не-ами кажете ми ,че ми е по-лесно!!! |
|||
|
Потребител от: 02.07.08 | Всички уроци от fraiheit | Всички скриптове от fraiheit |
||||
|
|
||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |
|
Активни потребители:
---
|
|
|
| |
Още по темата:
php форум,
flash форум,
html форум,
it форум,
seo форум,
vista форум,
pc форум,
css форум,
java форум,
mysql форум,
дизайн форум

Най лесно е ПОМООООООООООООООЩ-Кажи първо .... ами прочетох това пробвах така а не-ами кажете ми ,че ми е по-лесно!!!