C++ pomosh. |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Ako moze neko da mi pomogne sa tazi trudna zadaca , ne moga da ja resa .
Define a class Polynomial that stores the coefficients of a polynomial of n-th degree in a dynamically allocated array of integers. Supply the "big three" memory management functions. Use this class to demonstrate (a) the difference between initialization Polynomial s; Polynomial t = s; and assignment Polynomial s; Polynomial t; s = t; (b) the fact that all constructed objects are automatically destroyed (c) the fact that the copy constructor is invoked if an object is passed by value to a function (d) the fact that the copy constructor is not invoked when a parameter is passed by reference (e) the fact that the copy constructor is used to copy a return value to the caller. Supply a member function which calculates the value of a polynomial for a given argument value. Overload + and - operators for addition and subtraction of two polynomials (with degrees m and n, and generally m not equal to n) and * for multiplying a polynomial with a real number. Overload the stream operators << and >>. Demonstrate all these functions and operators. //Пиши на кирилциа, има кирилизатор! |
|||
|
---------------------------
Потребител от: 09.06.08 | Всички уроци от legionn | Всички скриптове от legionn |
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Имам един въпрос толкова ли ти е труден българският език
|
|||
|
Потребител от: 07.12.07 | Всички уроци от Skull | Всички скриптове от Skull =============================================== Sianan Sakich-Sunce moje =============================================== Stoja-Samo =============================================== |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Не ми е труден , ще може ли некой да ми помогне сега треба ми итно . мерси .
|
|||
|
Потребител от: 09.06.08 | Всички уроци от legionn | Всички скриптове от legionn |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Ако някой може да помогне за тая задача, тя е почти сущата. Много е важно, моля
Създайте клас Quadratic, който съдържа коефициентите на квадратен полином в динамично заделен масив от тип double. Използвайте "big tree" управляваща функция. Използваите този клас да покажете: (1)Разликата между инициализацийте Quadratic s; Quadratic t=s; и задайте Quadratic s; Quadratic t; s=t; (2) Факта, че всички конструирани обекти се разружават автоматично. (2) Факта, че конструктора за копие се извиква, когато обекта се предава по стойност на функцията (3) Факта, че конструктора за копие не се извиква когато параметъра е зададен по адрес reference (4) Факта, че конструктора за копие се използва да копира връщащата стойност на обекта Създайте член функция, която пресмята стойността на квадратна функция за дадена стойност. Предефинирайте + и - за изваждане и събиране на два полинома и унарния оператор * който връща вярно и невярно, в зависимост от това, дали квадратното уравнение има или няма корени. Предефинирайте поточните оператори << и >>. |
|||
|
Потребител от: 09.06.08 | Всички уроци от tanq_88 | Всички скриптове от tanq_88 |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Опитах се ама нещо не мога явно. Съжелявам, че не мога да помогна
|
|||
|
Потребител от: 14.05.08 | Всички уроци от simeons | Всички скриптове от simeons |
||||
|
|
||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |||
|
Активни потребители:
---
|
|||
| |||
Още по темата: