Pomognete mi |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
imam zadacata koyato she se dade a izpida no ne moga daya resha mojeteli da mi pomognete zashtoto mnogo yako sim zakisal i zarad tuy molya za pomosh
napster:// писането на кирилица е желателно ето я задачата Да се състави програма за обслужване на хотел за всеки гост на хотела се съхранява : - име - No на лична карта (паспорт ) - No на стая - Цена на стая - Брой на ноштувки - Сума за ползване на мини - бар . Програмата да избиара от Меню : - Създаване на фаил - Добавяне на нов гост във файли - Промяна на бр. нощувки по зададен номер на стая - Изчисляване на сумата , която трябва да плати гост по даден номер на стая - Извеждане на всички гости които са използвали мини - бар(Име ,номер на паспорта ,сума за мини - бар |
|||
|
---------------------------
Потребител от: 16.06.08 | Всички уроци от hyus | Всички скриптове от hyus |
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Аха, ако е за С говориш за структури, ако е за С++ класове ...
|
|||
|
Потребител от: 22.09.06 | Всички уроци от Miro | Всички скриптове от Miro |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
да това е на C но незнам как да я направя ,защото нищо неразбирам
|
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Смисъ кое не се разбира
|
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Аз го разбирам така:
Да се напише въпросната програма! Да ти се даде кода! Ти да си изкараш оценката и готово. ОК. Проблеми никакви!!! А имаш ли представа, че с това: Програмата да избиара от Меню : - Създаване на фаил - Добавяне на нов гост във файли - Промяна на бр. нощувки по зададен номер на стая - Изчисляване на сумата , която трябва да плати гост по даден номер на стая - Извеждане на всички гости които са използвали мини - бар(Име ,номер на паспорта ,сума за мини - бар Трябва на тази програма да се измисли някакъв графичен режим? Това не е лека задача! Поздрави! |
|||
|
Потребител от: 25.02.08 | Всички уроци от napster | Всички скриптове от napster Шизофрения е когато в един форум общуваш сам със себе си под три различни ника!!! http://www.hidrostroitel.com |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
не неми трябва графицен вид а да я преставя в писмен вид на хартиябез никакави графики
|
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Цитат от napster@17.06.2008 12:54: Аз го разбирам така:Да се напише въпросната програма! Да ти се даде кода! Ти да си изкараш оценката и готово. ОК. Проблеми никакви!!! А имаш ли представа, че с това: Програмата да избиара от Меню : - Създаване на фаил - Добавяне на нов гост във файли - Промяна на бр. нощувки по зададен номер на стая - Изчисляване на сумата , която трябва да плати гост по даден номер на стая - Извеждане на всички гости които са използвали мини - бар(Име ,номер на паспорта ,сума за мини - бар Трябва на тази програма да се измисли някакъв графичен режим? Това не е лека задача! Поздрави! Не е задълвително да има графичен режим,според мен. |
|||
|
Потребител от: 12.11.07 | Всички уроци от SkyDevil | Всички скриптове от SkyDevil www.sourcehelp..net |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Започнал ли си нещо да правиш или си нямаш на идея какво ти е зададено?
|
|||
|
Потребител от: 07.01.07 | Всички уроци от CBeTHaX | Всички скриптове от CBeTHaX http://www.half-life2id.com |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
не нея почвайте аз вече вземах изпита по ПИК но много ви благодаря за це се опитахте да ми помогете все пак е нешто
БЛАГОДРЯ ВИ! |
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Цитат от hyus@19.06.2008 17:56: не нея почвайте аз вече вземах изпита по ПИК но много ви благодаря за це се опитахте да ми помогете все пак е нешто БЛАГОДРЯ ВИ! |
|||
|
Потребител от: 30.01.08 | Всички уроци от zaikoni | Всички скриптове от zaikoni Човекът,който знае KAK,винаги ще има работа.Човекът който знае ЗАЩО,винаги ще бъде негов ШЕФ. " |
||||
|
|
||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |||
|
Активни потребители:
---
|
|||
| |||
Още по темата: