Някой да ми помогне за курсова работа много plssssss |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
това зависи дали ще ида на изпит a ми трябват за утре a нищо не знам на C++ иначе ако някой може да ми помогне за тия задачки ще съм много благодарен
трябва ми задача която да съдържа структора и да е по лесна като за първи курс щот имаме да правим курсова работа за домашнаработа ако можеш напиши една ако не те затроднява.Нещо подобно на това например: Въвеждат се 10 триъгълника като върховете им са зададени с пространствени кординати А)Да се въведат данните Б)Да се изведат на екрана сбора на медианите сортирани по големина |
|||
|
Това мнение е редактирано от jockera на 16.06.2008 23:43
---------------------------
Потребител от: 16.06.08 | Всички уроци от jockera | Всички скриптове от jockera |
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Тези задачки са подигравка бе :) Особено втората :)
|
|||
|
Потребител от: 22.09.06 | Всички уроци от Miro | Всички скриптове от Miro |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Работна среда: C++
Звучи ........................няма да казвам как а @miro е прав и то много Айде да мине от мене ето ти първата задача като " по-трудна" ![]() CODE
|
|||
|
Това мнение е редактирано от zaikoni на 16.06.2008 22:30
Потребител от: 30.01.08 | Всички уроци от zaikoni | Всички скриптове от zaikoni Човекът,който знае KAK,винаги ще има работа.Човекът който знае ЗАЩО,винаги ще бъде негов ШЕФ. " |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
само да ви кажа че не всички знаят както вие но няма значение благодаряви все пак
|
|||
|
Потребител от: 16.06.08 | Всички уроци от jockera | Всички скриптове от jockera |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Цитат от jockera@16.06.2008 23:11: само да ви кажа че не всички знаят както вие но няма значение благодаряви все пак ![]() |
|||
|
Потребител от: 30.01.08 | Всички уроци от zaikoni | Всички скриптове от zaikoni Човекът,който знае KAK,винаги ще има работа.Човекът който знае ЗАЩО,винаги ще бъде негов ШЕФ. " |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
опа маи сам объркал задачата :( трябва ми задача която да съдържа структора и да е по лесна като за първи курс щот имаме да правим курсова работа за домашнаработа ако можеш напиши една ако не те затроднява.Нещо подобно на това например:
Въвеждат се 10 триъгълника като върховете им са зададени с пространствени кординати А)Да се въведат данните Б)Да се изведат на екрана сбора на медианите сортирани по големина |
|||
|
Това мнение е редактирано от jockera на 16.06.2008 23:42
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Цитат от jockera@16.06.2008 23:19: опа маи сам объркал задачата :( трябва ми задача която да съдържа структора и да е по лесна като за първи курс щот имаме да правим курсова работа за домашнаработа ако можеш напиши една ако не те затроднява.Нещо подобно на това например:Въвеждат се 10 триъгълника като върховете им са зададени с пространствени кординати А)Да се въведат данните Б)Да се изведат на екрана сбора на медианите сортирани по големина цццццццц почети малко тукаМога само да те упътя само малко,че ако да речем имаш правоъгълник 1 или повече за да намериш координатите на върховете му е в сила следното нещо CODE
|
|||
|
Това мнение е редактирано от zaikoni на 16.06.2008 23:45
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
еми да.... на мен днеска ми казаха саита и щом ми го казаха веднага писах :(
|
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
мерси много дано се оправа някак си че незнам ....
|
|||
|
||||
|
|
||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |
|
Активни потребители:
---
|
|
|
| |