| Съобщения | Видяно | Отговори | Последно съобщение | ||
|
|
Снимки от програма в сайта-законно ли е? Искам да си кача снимки от програма която се разпостранява ... |
27 | 0 | |
|
|
Photoshop Dreamweaver Видео Уроци Здравейте. Искам да попитам следното:Решил съм да направя ... |
94 | 5 | |
|
|
Я да видим кой с какво IQ e? Ето го мойто IQ: ... |
126 | 3 | |
|
|
ПРОМОЦИЯ НА APPLE!!! Току-що говорих с хора от BBS и нучих за една промоция, ето какво ... |
259 | 10 | |
|
|
Състезание по PC-асемблиране с много награди Стартира поредното издание на състезанието по асемблиране ... |
148 | 2 | |
|
|
За една успяла инициатива за събиране на играчки! Здравейте, искам да споделя с всички вас една успяла ... |
86 | 2 | |
|
|
Мнение за новинарски сайт Кажете си мнението за новинарския сайт ... |
78 | 4 | |
|
|
Hide IP Търся програма като Hide IP но друга, защото тя не работи като ... |
184 | 12 | |
|
|
Аз ли съм единствен получил такова ЛС ??? Подател: okoiji30 Тема: stephine_4okoiji@yahoo.com Дата: 30 ... |
159 | 12 | |
|
|
Ако не сте го срещали в нета ето.... Просто го видях в нета свалих си го за С++ и за С# и да ви кажа ... |
192 | 11 | |
|
|
моля,обяснете на един начинаещ Моля да ми обясните как да ползвам програмата NERO. Аз съм съвсем ... |
184 | 5 | |
|
|
IT специaлисти Според вас има ли пренасищане на пазара с IT специалисти ? ;-) ... |
129 | 6 | |
|
|
Много проблеми започнали от вчера! Откакто се разбра за пробива в DNS, не знам дали сте забелязали, ... |
170 | 9 | |
|
|
Истинският програмист не пише на PASCAL... Какво мислите за тази статия :finger: ... |
350 | 14 | |
|
|
Фокус Какво мислите за това: ... |
276 | 10 | |
|
|
Само закачка... :) http://whatnow.hit.bg/pics/pic1.jpg ... |
242 | 1 | |
|
|
Ето я пак темата : Моля за Молба ... Казвам се Александър Михайлов , от София съм на 15 , почти 16 ... |
274 | 6 | |
|
|
ПЦ Пристрастяване Пристрастени ли сте към ПЦ , по - колко часа му отделяте в ... |
206 | 5 | |
|
|
IT Guy Vs Dumb Employees http://www.break.com/index/it-guy-vs-dumb-employees.html гледай... |
176 | 3 | |
|
|
Хайде да играем Волейбол Здравейте приятели Търся десет човека,да направим два отбора и ... |
141 | 4 |
| 2 посетители са активни в този форум (0 потребители и 2 гости) | |
|
Активни потребители:
---
|
|
|
|
Допълнително:
php форум,
форум компютри,