Помогнете ми |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
В автосалон се рекламират автомобили със следните характеристики: марка, модел, цвят, цена, ускорение, разход на гориво на 100км. Да се въведат данни за няколко автомобила. Да се състави метод за намерането на всички сиви автомобили с ускорение между 6.5 и 9.5 сек. и да се разпечатат на екрана всички негови характеристики.Курсовата задача да е отделена в отделни файлове и свързана в проект на Dev-C++. Ако някои помогне ще му бъда много благодарна.Thank you very much! ![]() help me. |
|||
|
Това мнение е редактирано от crysis на 01.11.2008 16:55
---------------------------
Потребител от: 22.05.08 | Всички уроци от crysis | Всички скриптове от crysis |
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Здравей, Може да направиш два класа , един за автомобил и друг за колекция от автомобили. Методът за търсене може да бъде имплементиран в класа за колекция. |
|||
|
Потребител от: 11.07.08 | Всички уроци от myuser | Всички скриптове от myuser |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
znam kak se prawi ama nqma da ti kajaa ... hahah napster:// 1. Тук се пише само на кирилица! 2. Би следвало да спазваш добрите обноски! |
|||
|
Потребител от: 25.09.08 | Всички уроци от daninka4 | Всички скриптове от daninka4 |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Цитат от crysis@25.09.2008 16:02: В автосалон се рекламират автомобили със следните характеристики: марка,модел, цвят, цена, ускорение, разход на гориво на 100км. Да се въведат данни за няколко автомобила. Да се състави метод за намерането на всички сиви автомобили с ускорение между 6.5 и 9.5 сек. и да се разпечатат на екрана всички негови характеристики.Курсовата задача да е отделена в отделни файлове и свързана в проект на Dev-C++. Ако някои помогне ще му бъда много благодарна.Thank you very much! ![]() help me. |
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
crysis Ако те устроива на чист C бих ти я написал. |
|||
|
Потребител от: 01.12.06 | Всички уроци от sullivan | Всички скриптове от sullivan |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
ми незнам,но като няма дъжд и град става.давай пък 6те видя кво да я направя.мерси |
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Цитат от crysis@25.09.2008 16:02: В автосалон се рекламират автомобили със следните характеристики: марка,модел, цвят, цена, ускорение, разход на гориво на 100км. Да се въведат данни за няколко автомобила. Да се състави метод за намерането на всички сиви автомобили с ускорение между 6.5 и 9.5 сек. и да се разпечатат на екрана всички негови характеристики.Курсовата задача да е отделена в отделни файлове и свързана в проект на Dev-C++. Ако някои помогне ще му бъда много благодарна.Thank you very much! ![]() help me.
mrhellish: Слагай кода между [сode] [/сode] а не между [сode][/сode] [сode][/сode] |
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Ето ти работещ вариант. Сравни го с твоя. CODE
|
|||
|
Това мнение е редактирано от FlyAway на 14.11.2008 12:53
Потребител от: 18.08.08 | Всички уроци от FlyAway | Всички скриптове от FlyAway |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Здравейте.Имам голям проблем-имам две инвидуални задачи по информатика и поради отсъствието си нямам възможност и знания да ги направя.Бихте ли ми помогнали? 1.Za k studenta sa zad:fakulteten nomer,ocenka po fizika,ocenka po mat i ocenka po programirane.Da se syzdade algoritym za systavqne spisyk ot fakultetnite nomera na 10te nai-dobri studenti 2.Зададени са 2 думерни масива s M reda i N stylba.Da se systavi algoritym za polu4avane na celo4islen masiv B v koito Bi=1,kogato vsi4ki elementi v i-tiq red na 1vata matrica sa po-golemi ot syotvetnite im vyv 2rata martica Bi=0,kogato ne e izpylneno tova uslovie. [color=red]//[11:17] zaikoni said:Пиши на български |
|||
|
Потребител от: 01.12.08 | Всички уроци от alex_22 | Всички скриптове от alex_22 |
||||
|
|
||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |||
|
Активни потребители:
---
|
|||
| |||
Още по темата: