C |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
nqkoi moje li da mi pomogne? imam problem s visual studio 6. na vista sam. moje li da se opravi ili trqbva da si preinstaliram windows-a??? mersi predvaritelno |
|||
|
---------------------------
Потребител от: 17.11.08 | Всички уроци от Mechoka | Всички скриптове от Mechoka |
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Малко по-конкретно....? |
|||
|
Потребител от: 25.02.08 | Всички уроци от freelancer | Всички скриптове от freelancer |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
ne mi pravi exe-to a nqma gre6ki v programata???????? |
|||
|
Потребител от: 17.11.08 | Всички уроци от Mechoka | Всички скриптове от Mechoka |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Да не си го накарал да прави DLL или LIB? ПС: Пиши на кирилица! |
|||
|
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
всъщност нямам представа.Това е нова среда за програмиране и не съм сигурен какво точно съм дал.. |
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Ами като даваш New Project, трябва да е от тип "Win32 Console Application", ако ще правиш конзолно приложение. А може и да не билдваш както трябва. Пробвай да натиснеш в менюто Build/Rebuild All. |
|||
|
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
davam console aplication i pak ne stava |
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Цитат от Mechoka@18.11.2008 22:47: davam console aplication i pak ne stava ![]() се наложи ако е само за това |
|||
|
Потребител от: 30.01.08 | Всички уроци от zaikoni | Всички скриптове от zaikoni Visual Studio 2008 only (to the next version :-)) |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
napravo execute. zatova li mi dava gre6ka???? |
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Цитат от Mechoka@21.11.2008 18:06: napravo execute.zatova li mi dava gre6ka???? използвам проверих го,но работя предимно на Visual Studio 2008 тъй че пробвай преди това ако не си му задал в Files C++ Source file после Win 32 Console Application както си му дал и така-извинявай ако така ти го обяснявам малко като на първокласник но не разбрах какво точно правиш на моменти и затова предположих,че грешката може би идва от това :-)И с Execute става,но един съвет:опитай се да работиш повече с клавишни комбинации отколкото с менюто Дано е от това! Поздрави! |
|||
|
Това мнение е редактирано от zaikoni на 21.11.2008 19:21
Потребител от: 30.01.08 | Всички уроци от zaikoni | Всички скриптове от zaikoni Visual Studio 2008 only (to the next version :-)) |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
mersi mn |
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
kato pi6a funkciq naprimer za vavejdane na masiv ot 10 chisla posle kak da q izvikam vav main??? napr int mas(); ili ne e taka |
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Цитат от Mechoka@24.11.2008 18:11: kato pi6a funkciq naprimer za vavejdane na masiv ot 10 chisla posle kak da q izvikam vav main??? napr int mas(); ili ne e taka
|
|||
|
Това мнение е редактирано от zaikoni на 24.11.2008 18:29
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
mersi ama nie ne polzvame cout i cin s printf i scanf trebva da e |
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Цитат от Mechoka@24.11.2008 21:18: mersi ama nie ne polzvame cout i cin s printf i scanf trebva da e важна е идеята |
|||
|
Това мнение е редактирано от zaikoni на 24.11.2008 21:22
||||
|
|
||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |
|
Активни потребители:
---
|
|
|
| |