Помощ за motion tween!!! |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Здравейте, тотално забих, някой да помогне моля! Ето проблема:
Имам няколко файла, единия е главен, с movie clip, съдържа бутони, които отварят други файлове ( loagMovie("fail.swf"). Въпросния fail.swf е с motion tween. Работи си когато го разглеждам самостоятелно, но когато го отворя с бутона от главния файл, зарежда и се повтаря отново и отново, докато не го затворя. Опитах да го спра ( stop(); ). Обаче идеята на motion tween-a е като мине мишката там върху едни картинки, да се анимират, а не като го заредя да се анимират веднъж и толкоз... Трябва ми да не се анимират, а когато мина с мишката върху тях, тогава да се стартира анимацията. Не знам дали го обясних като хората, но ако някой ме е разбрал, моля да помогне!!! |
|||
|
---------------------------
Потребител от: 28.03.08 | Всички уроци от polly_p42 | Всички скриптове от polly_p42 |
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Цитат от polly_p42@24.08.2008 11:11: Здравейте, тотално забих, някой да помогне моля! Ето проблема: Имам няколко файла, единия е главен, с movie clip, съдържа бутони, които отварят други файлове ( loagMovie("fail.swf"). Въпросния fail.swf е с motion tween. Работи си когато го разглеждам самостоятелно, но когато го отворя с бутона от главния файл, зарежда и се повтаря отново и отново, докато не го затворя. Опитах да го спра ( stop(); ). Обаче идеята на motion tween-a е като мине мишката там върху едни картинки, да се анимират, а не като го заредя да се анимират веднъж и толкоз... Трябва ми да не се анимират, а когато мина с мишката върху тях, тогава да се стартира анимацията. Не знам дали го обясних като хората, но ако някой ме е разбрал, моля да помогне!!! да ти помогна само за ActionScript3.0 и пробвай този туиин на дето се изпълнява само един път да сложиш това: CODE
|
|||
|
---------------------------
Потребител от: 24.06.08 | Всички уроци от westony | Всички скриптове от westony http://sig.garena.com/1462486.png |
||||
|
|
||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |||
|
Активни потребители:
---
|
|||
| |||
Още по темата: