Малко помощ от към идеи за дизайн на сайтове. |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Здравейте,
По моя преценка с PhotoShop съм долу горе добър, но имам един проблем. Напоследък не ми идват идей за дизайн сайтове. Ако някои може да ми помогне с идей, в смисал такъв, какви цветове да използвам, как да разполагам нещата и така нататък. Много ще съм ви благодарен!!! Поздрави !!! |
|||
|
Това мнение е редактирано от mlg на 06.04.2008 13:28 |
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Ами мен хич ме няма в Photoshop, но препоръчвам ти да не използваш цветове които да дразнят на очите. На мен ми харесват по семпли сайтове и също в структурата на сайта гледай навигацията да е добра. За мен тя е едно от най важните неща.
Поздрави! |
|||
|
---------------------------
Потребител от: 06.02.07 | Всички уроци от iwanov | Всички скриптове от iwanov Не е важно да си готин, готино е да си важен. 'Nemo saltat sobrius nisi forte insanit' - 'Nobody dances sober unless he's insane' - Ciccero :) |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Съгласен съм за навигацията! Трябва да е добра подредбата!
Цветовете сам си ги избираш според вкуса ти, но те съветвам да послушаш iwanov! Дразнещите (набиващите се) цветове не са за предпочитане! трябва да се поинтерсуваш и за примерни структури на сайт: http://internet-dohodi.com/struktura_na_web_sait.aspx http://ewwws.com/webdesign/project.php Тези адреси няма да ти кажат как да изглежда сайта, но ще добиеш представа за това "как го правят другите?" или поне принципите които спазват! |
|||
|
Потребител от: 25.02.08 | Всички уроци от napster | Всички скриптове от napster Шизофрения е когато в един форум общуваш сам със себе си под три различни ника!!! http://www.hidrostroitel.com |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Благодаря ви много. Тези сайтчета двете са много интересни, благодаря и за тях.
![]() |
|||
|
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Според мен цветовете на един саит трqбва да са плътни, савсем леко бледи
по малко преливки на цветове и да не е много шарено, да не е много сложно но да не е и много просто, и наи вече да бъде с подредени цветове, симетрични и да не се прекалqва с тqх, според мен това са цветовете които трqва да има един сайт и най-вече да не дразнqт очите Поздрави! ![]() |
|||
|
Потребител от: 12.04.08 | Всички уроци от mrhellish | Всички скриптове от mrhellish MrHellish™ |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
На каква тематика е сайта? Изборът на цветовете, зависи много от тематиката и на каква възраст ще са потребителите, които се очакват да го посещават.
|
|||
|
Потребител от: 18.04.04 | Всички уроци от Mutatos | Всички скриптове от Mutatos Търся за почасова надомна работа преводачи от английски език за превод на материали от IT сферата - новини, уроци ...! |
||||
|
|
||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |
|
Активни потребители:
---
|
|
|
| |