layer proблем |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
как да направя erase да ми го дава като нов layer такаче като направя некво очертание на снимката(примерно рамка) да мога с bleeding options да задавам ефект. |
|||
|
---------------------------
Потребител от: 26.01.06 | Всички уроци от Niki123 | Всички скриптове от Niki123 |
||||
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Неможах да не се стърпя да пиша в тази тема макар да е стара. Та незнам за какво точно питаш(то и за това няма отговори) но това което аз разбирам е че искаш е следното. Селектирай дадената част даи ctrl+c после ctrl+v и си хакай блендинг опшънса. Дано да съм разбрал правилно. Поздрави и боза. |
|||
|
Потребител от: 01.04.06 | Всички уроци от icewind2 | Всички скриптове от icewind2 |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Цитат от Niki123@16.02.2006 10:06: как да направя erase да ми го дава като нов layer такаче като направя некво очертание на снимката(примерно рамка) да мога с bleeding options да задавам ефект.натискаш Ctrl + J //Правити дубликат на нов лейар и от там си бърникаш ис bleeding options на лейара който направи със Ctrl + J |
|||
|
Потребител от: 12.04.08 | Всички уроци от mrhellish | Всички скриптове от mrhellish MrHellish™ |
||||
|
||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |||
|
Активни потребители:
---
|
|||
| |||
Още по темата:
php форум,