Не сте регистриран! Регистрирайте се БЕЗПЛАТНО, за да използвате услугите на сайта!

Нова тема
помогнете на незнаещите
Тази тема е погледната 775 пъти
Добави темата към любими | Принтирай темата | Нова тема 
Публикувано на: 23.10.2007 13:30
ra66
Чирак

някой може ли да ми каже,на какви параметри да обърнем внимание когато искаме да разпечатаме снимка в по голям формат,защото когато гледам на компютъра снимката е идеална а дам ли я за разпечатване или е по тъмна или има ситни точици на черния цвят,дали зависи от копирната машина или мога да направя някакви предварителни настрийки?

---------------------------
Потребител от: 23.10.07 | Всички уроци от ra66 | Всички скриптове от ra66
напиши eMail напиши лично съобщение виж профила на ra66
Публикувано на: 02.11.2007 22:51
mimsim
Чирак

Здравей, не знам дали ще мога да ти помогна, но поне ще опитам. Ако е за печат - Първо гледай това, което разпечатваш дали е CMYK. Второ просто монитора не ти е калибриран за цветовете за печат. Другото което зависи е колко пиксела на инч имаш в тази картинка, на монитора може да е идеална, но на хартия...

Потребител от: 07.10.07 | Всички уроци от mimsim | Всички скриптове от mimsim
напиши eMail напиши лично съобщение виж профила на mimsim
Публикувано на: 03.11.2007 01:31
Equilibrium
Калфа

провери и с каква резолюция е

Потребител от: 31.10.07 | Всички уроци от Equilibrium | Всички скриптове от Equilibrium

Believe in yourselves and make your life eazy
напиши eMail напиши лично съобщение виж профила на Equilibrium
Публикувано на: 06.11.2007 10:25
XaKePa
Ронин

И аз да добавя нещо че тук не съм влизал от месеци - значи - да зависи донякаде каква е копирната машина . 2-о Не съм виждал дума ЦИТИРАМ АВТОРА: настрийки? Пише се настройки дано съм ти помогнал !

Потребител от: 16.08.07 | Всички уроци от XaKePa | Всички скриптове от XaKePa

Казвам се Александър на 14 години съм занимавам се с ПХП & Майсял и други скриптове и системи.Нямам проблеми с тез скриптове.От град Видин съм.Който се интересува от проектите ми или търси скрипт да пише в скайпи или искиу
напиши eMail напиши лично съобщение виж профила на XaKePa
 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост)  
Активни потребители: ---

IT-PLACE.NET © 2004 - 2008