Проблем с SMS модул |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Здравейте,
значи аз и едно приятелче правим едно скромно сайтче. Имам одобрена регистрация и перфикс в Wisdom.BG. Проблема е че ще има песни и картинки, но да се поръчват с SMS, но за това всяка картинка или песен тряба да има собствен перфикс, както и всяка нова добавена да си прави собствен автоматично. Разпитах насам натам и разбрах че може с 1 одобрен перфикс, като се интегрират с ID на песента или картинката. Ето тук си нямам и напредстава как може да стане... Много ще съм благодарен ако някой помогне или който е имал същия проблем да пообясни как се е справил с него :) Благодаря ви предварително. |
|||
|
Това мнение е редактирано от visi0n на 10.06.2008 18:04
---------------------------
Потребител от: 31.05.08 | Всички уроци от visi0n | Всички скриптове от visi0n |
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Кой го създава този префикс?
|
|||
|
Потребител от: 18.04.04 | Всички уроци от Mutatos | Всички скриптове от Mutatos IT-PLACE.NET - where the bg-developers meet Мястото на българските it-специалисти http://www.it-place.net |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Перфикса е текста който се изпраща на кратък номер. В моя случай е ygsm и трябва да се изпрати на кратък номер 1922.
На мен ми трябва да стане така: Изпълнител - Песен 1 (изпрати СМС с текст ygsm1 на номер 1922) Изпълнител - Песен 2 (изпрати СМС с текст ygsm2 на номер 1922) Изпълнител - Песен 3 (изпрати СМС с текст ygsm3 на номер 1922) и т.н. това немога да направя перфикса да е различен за всяка песен |
|||
|
Това мнение е редактирано от visi0n на 10.06.2008 18:23
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Ами няма и да можеш щото трябва за всяка песен да създаваш нов код и ще плащаш ехеее....! Ако ще го слагаш на сайт(както предполагам) сложи нещо като жетони например! С 1 СМС-еди колко си жетона, а 1 песен - един колко си жетона и така! Иначе ще трябва да правиш за всяка песен отделна поръчка на wisdom ако си с тях и ще ти излезе много скъпо!
|
|||
|
Потребител от: 20.12.06 | Всички уроци от zipopro | Всички скриптове от zipopro Лъчезар Петров Лечев - 14 - Стара Загора - Уеб Програмист Винчета, болчета гайкии...! |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Не е такъв принципа... може с 1 перфикс и GET заявка да се направи.. трябва ми някой който да пообясни как стоят нещата..
|
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() |
Нещата са изключително прости.
Имаш съобщение от рода на: ХХХХХ ТЕКСТ_ПЕСЕН Където ХХХХХ ти е префикса, а ТЕКСТ_ПЕСЕН ти е някакъв уникален ключ за дадено съдържание. Няма как да ти кажем ние как да си го направиш, систамата си е твоя ти я познаваш. Най простото е да вземеш уникалното ИД и ще се получи: ХХХ пик45 (това за картинка 45) и т.н. А после ти как ще си обработваш инфото си е твоя работа :) |
|||
|
Потребител от: 17.02.05 | Всички уроци от PureEvil | Всички скриптове от PureEvil Liberate Tu Temet Ex Inferis |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Както и да е... :) Малко по сложничко е, но се оправих и работи перфектно. Прави се с GET заявка и след това изпълнение на даден скрипт. Важното е че стана. Мерси много на тези който проявиха интерес и с пробваха да помогнат!
|
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Цитат от visi0n@11.06.2008 00:19: Както и да е... :) Малко по сложничко е, но се оправих и работи перфектно. Прави се с GET заявка и след това изпълнение на даден скрипт. Важното е че стана. Мерси много на тези който проявиха интерес и с пробваха да помогнат!Ще се радваме ако можеш да дадеш примерен скрипт как се е получило ![]() |
|||
|
Потребител от: 07.01.07 | Всички уроци от CBeTHaX | Всички скриптове от CBeTHaX http://www.half-life2id.com |
||||
|
|
||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |||
|
Активни потребители:
---
|
|||
| |||