Помощ |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Здравейте,
От 1 седмица си блъскам главата със Symfony Framework прегледах им цялата страница обстойно, но не видях пример от който да ми се изясни работата с този framework! Има ли някаква друга страница в която да има друг пример освен тоя който е показан там, защото от него не разбирам как се работи? Моля ако някой може да ми даде по-конкретна информация или пък знае къде мога да си намеря по-добър tutorial ще му бъда много благдарен! Благодаря предварително! |
|||
|
---------------------------
Потребител от: 10.03.08 | Всички уроци от BeerMaster | Всички скриптове от BeerMaster |
||||
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
||||
|
Потребител от: 25.02.08 | Всички уроци от napster | Всички скриптове от napster Шизофрения е когато в един форум общуваш сам със себе си под три различни ника!!! http://www.hidrostroitel.com |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Вече се справих! Благодаря !
Мился, че няма да е лошо да се направи някои урок по тая тема, ще е доста полезно |
|||
|
Това мнение е редактирано от BeerMaster на 07.07.2008 09:57
Потребител от: 10.03.08 | Всички уроци от BeerMaster | Всички скриптове от BeerMaster |
||||
|
||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |||
|
Активни потребители:
---
|
|||
| |||

прегледах им цялата страница обстойно, но не видях пример от който да ми се изясни работата с този framework! 

Мился, че няма да е лошо да се направи някои урок по тая тема, ще е доста полезно