Genuine Microsoft Software! Проблем! |
||
Публикувано от zipopro на: 01.06.2007 10:13 |
||
|
Пуснах си наскоро Auto Upgrade на Windows-а и то ми сложи някви глупости в windows-а. Махнах всички освен това Genuine защото нямаше копче в Add or Remove Programs! И сега като включа компютъра и ми излиза някаква глупост където ми пише, че Windows-а ми е копиран! Ето едно Скрийнче:
![]() как да го оправя? |
||
|
Това мнение е редактирано от zipopro на 01.06.2007 10:14 --------------------------- Лъчезар Петров Лечев - 14 - Стара Загора - Уеб Програмист Винчета, болчета гайкии...! |
||
Публикувано от PureEvil на: 01.06.2007 11:01 |
||
|
http://support.microsoft.com/kb/921914
http://forums.microsoft.com/Genuine/ShowPost.aspx?PostID=1654096&SiteID=25 Най добрият начин е да си купиш Windows и няма да имаш проблем ;) |
||
|
---------------------------
Liberate Tu Temet Ex Inferis |
||
Публикувано от zipopro на: 01.06.2007 11:21 |
||
|
Ахахаах! НЕ ме разсмивай !!! Наще си купиха Windows, Word и още неща и познай кво стана! Можеш ли? Едни големи глупости!!! Постоянно им запецва, бъгва се, окапва и сякиви такива БЪГНИ в windows !!! Че и няколко пъти са го Преинсталирали! Просто искам да знам как да махна тоя ъпгейд на Windows!
|
||
|
Лъчезар Петров Лечев - 14 - Стара Загора - Уеб Програмист Винчета, болчета гайкии...! |
||
Публикувано от PureEvil на: 01.06.2007 11:48 |
||
|
А линковете които ти дадох? Или за тебе е прекалено сложно да четеш мненията?
Windwos не е виновен на никой. Като не те кефи не го позлвай. Страно защо при мен 2 Windows-а вече работят по 2 години без преинсталация. |
||
|
||
Публикувано от zipopro на: 01.06.2007 11:57 |
||
|
Аз само казвам, че да е купен има много грешки! А да и не ме мързи да чета! Просто казах, че не е хубаво да го Копуваш!
|
||
|
Лъчезар Петров Лечев - 14 - Стара Загора - Уеб Програмист Винчета, болчета гайкии...! |
||
Публикувано от AcerAspire на: 10.06.2007 14:32 |
||
|
Ето пичага готов си виж този линк в Замунда.нет прочети какво пише и ше се опрай. Ама моя съвет да си купиш Windows-а аз съм с два Winadows-a на компа и двата са платени и немат грешка XP и Vista.Вуйчо ми е с пиратски и само бере ядове.Верно че излиза скъпо ама сичко на компа ми е платено и няма никакви проблеми , а чешити като тебе се мъчат. |
||
|
Acer RUUULLLZZZZ VISTA RUUULLLZZZZ |
||
Публикувано от PureEvil на: 10.06.2007 14:38 |
||
|
Айде без връзки за пиратски софтуер.
Не е виновна OS-то че потребителя има проблем. Като си го купиш псувай колко си искаш, но имаш подръжка. И се пише: КУПУВАМ. Най-стабилният Windows е XP(от тези които съм позлвал). Vista има доста сериозни проблеми, а и М$ доста се бавят с тъпата кръшка за тях. |
||
|
||
Публикувано от ireen на: 02.12.2007 22:26 |
||
|
Цитат от AcerAspire@10.06.2007 14:32: http://zamunda.net/details.php?id=75929Ето пичага готов си виж този линк в Замунда.нет прочети какво пише и ше се опрай. Ама моя съвет да си купиш Windows-а аз съм с два Winadows-a на компа и двата са платени и немат грешка XP и Vista.Вуйчо ми е с пиратски и само бере ядове.Верно че излиза скъпо ама сичко на компа ми е платено и няма никакви проблеми , а чешити като тебе се мъчат. Здрасти ! Имам същия проблем. Може ли да постнеш написаното в замунда, защото там нещо немога да се регистрирам и да го прочета. iwanov://писането на кирилица е задължително за всички в този форум!!! |
||
Публикувано от iwanov на: 03.12.2007 00:17 |
||
|
Ето какво пише в замунда:
CODE
|
||
|
Не е важно да си готин, готино е да си важен. 'Nemo saltat sobrius nisi forte insanit' - 'Nobody dances sober unless he's insane' - Ciccero :) |
||
Публикувано от PureEvil на: 03.12.2007 10:07 |
||
|
Браво нека поздравим Модератора, който превърна IT-Place в място за пиратство.
|
||
|
||
Публикувано от relax_95 на: 14.01.2008 16:19 |
||
|
има програма WGA тя маха genoineto
|
||
Публикувано от pascalaa623 на: 16.02.2008 23:29 |
||
|
zdraveite na vs!i az imah tozi problem do dneska.i go razre6ih kato vleznah v www.zamunda.net i napisah: Windows Genuine Advantage Validation 1.7.59.1 (CRACKED-ETH0)!!!!!!!!!!!!! tva e teglete
ПРЕВОД: Здравейте на всички! И аз имах същия проблем до днес. И го разреших като изтеглих "Windows Genuine Advantage Validation 1.7.59.1 (CRACKED-ETHO)!!!!!!!!!!!!!" от "www.zamunda.net". |
||
Публикувано от zipopro на: 16.02.2008 23:32 |
||
|
Моля пиши на Български(кирилица) и ето също още един долнлоад! Програмата се казва RemoveWGA:
http://download1us.softpedia.com/dl/ac8b67376d3dec2e715cc95df758aa65/47b75636/100042782/software/tweak/RemoveWGA.exe |
||
|
||
Публикувано от pascalaa623 на: 16.02.2008 23:33 |
||
|
luudman tegli Windows Genuine Advantage Validation 1.7.59.1 (CRACKED-ETH0) ot zamunda
|
||
Публикувано от zipopro на: 16.02.2008 23:36 |
||
|
Казвам ти отново! Програмата която МАХА тва Genuine се казва RemoveWGA!!! Тя ти маха файловете на WGA от компютъра!!!!
ЗАБЕЛЕЖКА: @pascalaa623 ПИШИ на латиница! Ако нямаш използвай преобразувателя от ббкодовете!!!! |
||
|
Това мнение е редактирано от zipopro на 16.02.2008 23:38 --------------------------- Лъчезар Петров Лечев - 14 - Стара Загора - Уеб Програмист Винчета, болчета гайкии...! |
||
Публикувано от sexy_7 на: 12.11.2008 16:04 |
||
|
братленца мерси много аз го дръпнах и ми се оправи тва много съм ви благодарен че ми помогнахте ;)
|
||
Публикувано от fraiheit на: 19.12.2008 15:58 |
||
|
http://download.idg.bg/?call=USE~softinfo;&softid=443
намиращ файла правиш го тхт и с тази програмка го премахваш И викаш ОО Иеее!!! |