php://temp и php://memory са празни |
|||||
|
|||||
|
|
|||||
![]() ![]() ![]() |
Здравейте!
В момента се занимавам с това PHP input/output streams. Интересна хава, но не работи, както трябва, поне при мен. Като използвам CODE
резултат имам, но използвам ли CODE
не връща нищо. Трябва ли нещо да се настрой за да работят temp и memory? Използвам PHP > 5. Благодаря предварително! |
||||
|
---------------------------
Потребител от: 18.04.04 | Всички уроци от Mutatos | Всички скриптове от Mutatos Търся за почасова надомна работа преводачи от английски език за превод на материали от IT сферата - новини, уроци ...! |
|||||
|
|
|||||
|
|||||
|
|
|||||
![]() ![]() |
Здравей,
При мене работи, но несъм правил никакви специфични настройки. Търсих нещо като настройка за темп директория но също не открих. Ако си с виндовс имаш ли сетната настройка на обкражението за темп директорията ? Това е версията скоято съм тествал CODE
//едит сега видях, че и memory ти е празен, явно не е от темп директорията |
||||
|
Това мнение е редактирано от imagination на 04.09.2008 15:04
Потребител от: 17.02.06 | Всички уроци от imagination | Всички скриптове от imagination http://www.absurdi.com |
|||||
|
|
|||||
|
|
|||||
![]() ![]() ![]() |
Здрасти, аз съм също на линуь. Има едно нещо, при което може нещо да бъркам. Искам да използвам php://memory за да приемам данни ипратени чрез PUT. С file_get_contents("php://input") става, данните ги извличам. Въпроса е изобщо дали тези данни от PUT се запаметяват и в php://memory, защото ако не, тогава всичко си е наред, просто аз съм объркал.
Ти как го използваш това? Поздрави! |
||||
|
Потребител от: 18.04.04 | Всички уроци от Mutatos | Всички скриптове от Mutatos Търся за почасова надомна работа преводачи от английски език за превод на материали от IT сферата - новини, уроци ...! |
|||||
|
|
|||||
|
|
|||||
![]() ![]() |
Здравей,
За да го има в мемори, трябва предварително да го сложиш там. същото се отнася и за темп. PUT най-вероятно трябва да дойде в php://stdin или в php://input. CODE
Поздрави. |
||||
|
Потребител от: 17.02.06 | Всички уроци от imagination | Всички скриптове от imagination http://www.absurdi.com |
|||||
|
|
|||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |||
|
Активни потребители:
---
|
|||
| |||