мп3.свали |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
кой може да ми напише или прати сайта като мп3.свали плашам разбрах 4е е много малка системата едвам 700 кб |
|||
|
---------------------------
Потребител от: 21.10.08 | Всички уроци от J01nt | Всички скриптове от J01nt |
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Лично на мен нищо не ми говори "мп3.свали", би ли обяснил или да ми дадеш примерен сайт, за да добия представа за какво говорим тук? Относно 700-те кб, имаш ли представа колко реда има в един 700кб текстов файл? Не са малко :) |
|||
|
Потребител от: 19.10.08 | Всички уроци от dinamic | Всички скриптове от dinamic |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
||||
|
Потребител от: 30.01.08 | Всички уроци от zaikoni | Всички скриптове от zaikoni Visual Studio 2008 only (to the next version :-)) |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Цитат от zaikoni@23.10.2008 22:30: може би това?!Да това е! Относно 700-те кб - зависи от вида на файла! |
|||
|
Потребител от: 25.02.08 | Всички уроци от napster | Всички скриптове от napster Шизофрения е когато в един форум общуваш сам със себе си под три различни ника!!! http://www.hidrostroitel.com/ http://scullboxteam.org/ |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
общо целия сайт +дизайна |
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
То размера в случея не е от значение :) Ако е свободна система защо не ги питаш откъде са се сдобили с нея. 6-тото ми чувство ме кара да мисля, че или е правена по поръчка или тяхна разработка. Поздрави. |
|||
|
Потребител от: 17.02.06 | Всички уроци от imagination | Всички скриптове от imagination http://www.absurdi.com |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
казаха ми 4е сайта бил готова система нз но искам такъв сайт |
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
В случая не знам до колко този сайт е легален. Той използва ресурсите от масивите на сървърите на data.bg, което не съм сигурен колко е позволено. Отделно от това, до колкото разбирам, целта на сайта е да индексира въпросните масиви, което означава че реално погледнато този сайт е нищо повече от поредния frontend :) Ако смяташ да влагаш пари и усилия, то поне нека си заслужават - направи нещо авторско. Така един ден когато data.bg си спрат уеб сайта и свалят всичкият този content, твоя сайт ще продължи да работи и да се разраства. |
|||
|
Потребител от: 19.10.08 | Всички уроци от dinamic | Всички скриптове от dinamic |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
||||
|
Това мнение е редактирано от nexo на 27.10.2008 15:05
Потребител от: 23.10.08 | Всички уроци от nexo | Всички скриптове от nexo IT,DJ's and HoUsE MusiC FoReVeR!!! |
||||
|
|
||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |||
|
Активни потребители:
---
|
|||
| |||