галерия... |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() |
зд поразрових се малко из нета за да потърся някаква флаш галерия за сайта ми всичките които открих имат XML файл в които трябва да са описани всички снимки има ли някоя която да не иска XML а просто да му се дава дадена директория и готово или да се направи така че php скрипта за качване на снимки да дописва всяка нова снимка благодаря на вс който са се потрудили да прочетат всичко това |
|||
|
---------------------------
Потребител от: 31.05.08 | Всички уроци от spas99 | Всички скриптове от spas99 |
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Ами може един php скрипт да генерира въпросният xml файл и така флашчето ще бачка стабилно и също така като се качи нова снимка, въпросният xml ще се променя :)))). Защото флаш-а няма как да листне сървърна директория :))). |
|||
|
Потребител от: 22.09.06 | Всички уроци от Miro | Всички скриптове от Miro |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() |
засега тези които сам си ги харесал всичките са с XML а как може да стане този номер ??? това е примерен XML на един от флашовете CODE
|
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Не виждам какъв ти е проблема с XML.Като цяло той си е един прост текстови файл.Може да го създадеш като най-обукновен String в PHP ако не искаш да ползваш неща като Sax или SimpleXML. Направи един цикъл и смени редовете със снимката в XML примера ти. Другото което е че XML файла не е нужно да се записва на диска може когато flash направи заявка към php файл да получава XML от него. |
|||
|
Потребител от: 07.11.08 | Всички уроци от gatakka | Всички скриптове от gatakka |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() |
взех да пиша кода но срещнах проблем преди всеки запис ми се появява Resource id #5 ако някои знае от какво се получава това ???? |
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
имаш echo на ресурс (база данни,SimpleXML,I/O) и затова се получава. Прегледай си кода. Числото не е от значение.Това значи , че е 5-ти подред ресурс. |
|||
|
Потребител от: 07.11.08 | Всички уроци от gatakka | Всички скриптове от gatakka |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() |
ти като ми каза аз па те разбрах ма нищо с божията помощт днеска успях да я довърша бл на вс които ми помогнаха |
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |