предишна следваща снимка |
|||||
|
|||||
|
|
|||||
![]() ![]() |
как да направя предишна следваща снимка дайте някаква идея . имам потребители и за всеки искарвам албум със снимки . и от албума като кликна на някоя снимка и зимам ид то и в друга страница я искарвам по голяма . как да направя предшна и следваща снимка . но да са само за албума на този потребител дето разглеждам . |
||||
|
---------------------------
Потребител от: 29.03.08 | Всички уроци от antique | Всички скриптове от antique |
|||||
|
|
|||||
|
|||||
|
|
|||||
![]() ![]() |
Общия брой на снимките в албума и после изчисляваш коя подред в албума е снимката която трябва да се изкара и правиш заявка с нея. |
||||
|
Потребител от: 10.11.08 | Всички уроци от Rushvet | Всички скриптове от Rushvet |
|||||
|
|
|||||
|
|
|||||
![]() ![]() |
как да изчисляваш коя подред в албума е снимката |
||||
|
Потребител от: 29.03.08 | Всички уроци от antique | Всички скриптове от antique |
|||||
|
|
|||||
|
|
|||||
![]() ![]() |
Като ГЕТ променлива си взимаш страницата със снимките в галерията. После при заявката с която ще изкарваш снимката пишеш ORDER BY id DESC LIMIT $stranica, $stranica1 Като предварително пишеш $stranica1 = $stranica + 1 за да можеш да определиш коя снимка точно да ти изкара от всички намерени записи в базите данни. |
||||
|
Потребител от: 10.11.08 | Всички уроци от Rushvet | Всички скриптове от Rushvet |
|||||
|
|
|||||
|
|
|||||
![]() ![]() |
може ли да го направиш направо в кодап лс че ми мноо трябва . значи имам страница с галерията на албума и с този линк на снимкара <a href=\"/snimki2/$username/&id2=$raw[id]\"> идвам в страницата кадето искарвам само 1 снимка но по голяма . след това в страницата : snimki2 искарвам снимката така : CODE
как да направя в тая страница предишна и следваща снимка но само за тоя албум кдето съм разглеждал преди това . |
||||
|
Това мнение е редактирано от antique на 23.11.2008 16:29
|||||
|
|
|||||
|
|
|||||
![]() ![]() |
Ти си ги отделил в албуми по някакъв начин нали? Дай си структурата на таблицата където е това с албумите и примерен запис или обясни. |
||||
|
|||||
|
|
|||||
|
|
|||||
![]() ![]() |
значи то нее точно албуми . имам таблица "snimki" със структора : id, potrebitel, thumb, snimka, opisanie, odobreno, date. значи сега някой потребител като качи снимка тя се записва малката в thumb а голямата в полето " snimka " и спрямо това кой потребител я качим му се записва името в полето " potrebitel " .след това от профила му давам линк към страницата със снимките и всички снимки с същото име от полето "potrebitel " съвпадаща с потребителя на сайта излизат в страницата . и от тези сички снимки на сяка снимка има линк от която отива в другата проблемна страница и зимам ид то точно да тази снимка и я искарвам на голямо . само че как да направя предишна и следваща снимка . |
||||
|
|||||
|
|
|||||
|
|
|||||
![]() ![]() |
Ще ти спретна примерен код тези дни че сега пак съм зает(както винаги ) |
||||
|
|||||
|
|
|||||
|
|
|||||
![]() ![]() |
Ето ти код от една система: CODE
Ако има нещо питай разбира се. |
||||
|
|||||
|
|
|||||
|
|
|||||
![]() |
предишна CODE
следваща CODE
|
||||
|
Потребител от: 28.01.05 | Всички уроци от escapeboy | Всички скриптове от escapeboy http://katsarov.seloto.net |
|||||
|
|
|||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |||
|
Активни потребители:
---
|
|||
| |||

)