Малко помощ в visual basic.net |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Опитвам се да напиша един код,при който като посоча върху един бутон,самият бутон да се мести и така да не дава на човек да го натисне.Какъв е точно кода,позицията на бутона да приема координати,чиито стойности са рандом числа от 1 до 1000.
|
|||
|
---------------------------
Потребител от: 12.11.07 | Всички уроци от SkyDevil | Всички скриптове от SkyDevil www.sourcehelp..net |
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() |
За VB.net не знам, но това работи в VB 6.0
Private Sub Command1_MouseMove(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single) Command1.top = 100 'тук вече можеш да си измислиш Command1.Left = 100 'условието End Sub Извинявам се ако нещо съм объркал, това ми е първото съобщение във форума. Бъдете щастливи! |
|||
|
Потребител от: 26.03.08 | Всички уроци от rulezz | Всички скриптове от rulezz |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Бе това,което си го написал и аз мога да го измисчя,ама неми решава проблема.Парвия пък като посоча върху бутона и той ще се премести,ами после? Трябва ми работещ random!!!
|
|||
|
Потребител от: 12.11.07 | Всички уроци от SkyDevil | Всички скриптове от SkyDevil www.sourcehelp..net |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Във form load пишеш
Randomize и след това в действието (не знам кое точно е) DIM i AS Integer FOR i = 10 TO 100 button1.X = Int(Rnd * i) button1.Y = Int(Rnd * i) i = i + 1 NEXT |
|||
|
Потребител от: 15.04.08 | Всички уроци от nanasawa | Всички скриптове от nanasawa |
||||
|
|
||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |||
|
Активни потребители:
---
|
|||
| |||
Още по темата: