Visual Basic 2006 |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Здравейте.От скоро имам Visual Basic 2006.
Проблема е следния: Разгледах един от уриците които са качени в сайта, но когато направя всичко стъпка по стъпка и ми дава някакви грешки.Ако на някой му се занимава skype:zuzuu_65 моля за помощ ;) |
|||
|
---------------------------
Потребител от: 30.03.08 | Всички уроци от bladetbg | Всички скриптове от bladetbg www.vbox7.com/user:dragmastera |
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Не че мога да ти помогна, но и ти трябва сам да си помогнеш.
Кажи на кой точно урок каква грешка ти дава точно и така някой ще погледне и може да ти обясни. Поздрави! |
|||
|
Потребител от: 06.02.07 | Всички уроци от iwanov | Всички скриптове от iwanov Не е важно да си готин, готино е да си важен. 'Nemo saltat sobrius nisi forte insanit' - 'Nobody dances sober unless he's insane' - Ciccero :) |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Еми значи аз съм от начинаещите които почти нищо не разбират по VB.
Значи: 1во-Има прикачени картинки към урока, които не иска да ми отвори и се затормозявам още повече и незнам какво точно трябва да се получи. 2ро-Писах на този който беше направил урока преди 5 дена и още нямам отговор. Урока беше в уроци/Visual Basic (филтър)/Visual Basic Стъпка по стъпка-част1 Мисля че така беше Ето линк ПРОГРАМИРАНЕ НА VISUAL BASIC – ЧАСТ 1 Поздрави :) |
|||
|
Потребител от: 30.03.08 | Всички уроци от bladetbg | Всички скриптове от bladetbg www.vbox7.com/user:dragmastera |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Цитат от bladetbg@03.04.2008 00:39: Еми значи аз съм от начинаещите които почти нищо не разбират по VB.Значи: 1во-Има прикачени картинки към урока, които не иска да ми отвори и се затормозявам още повече и незнам какво точно трябва да се получи. 2ро-Писах на този който беше направил урока преди 5 дена и още нямам отговор. Урока беше в уроци/Visual Basic (филтър)/Visual Basic Стъпка по стъпка-част1 Мисля че така беше Ето линк ПРОГРАМИРАНЕ НА VISUAL BASIC – ЧАСТ 1 Поздрави :) Според мен си сбъркал нещо при твоето изпълнение. Само ти можеш да си помогнеш! Sory!!! |
|||
|
Потребител от: 25.02.08 | Всички уроци от napster | Всички скриптове от napster Шизофрения е когато в един форум общуваш сам със себе си под три различни ника!!! http://www.hidrostroitel.com |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Цитат от napster@03.04.2008 09:35: Цитат от bladetbg@03.04.2008 00:39: Еми значи аз съм от начинаещите които почти нищо не разбират по VB.Значи: 1во-Има прикачени картинки към урока, които не иска да ми отвори и се затормозявам още повече и незнам какво точно трябва да се получи. 2ро-Писах на този който беше направил урока преди 5 дена и още нямам отговор. Урока беше в уроци/Visual Basic (филтър)/Visual Basic Стъпка по стъпка-част1 Мисля че така беше Ето линк ПРОГРАМИРАНЕ НА VISUAL BASIC – ЧАСТ 1 Поздрави :) Според мен си сбъркал нещо при твоето изпълнение. Само ти можеш да си помогнеш! Sory!!! ![]() Еми добре но защо не ми отваря картинките при уроците (Mozila Firefox-с този браузър съм ако има значение) |
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Ами браузърът си има занчение защото едно ш също нещо пуснато през internet explorer firefox се визуализира по различен начин-верно е че разликите са малко ама де да знам и си напиши наистина точно какви грешки дава
|
|||
|
Това мнение е редактирано от zaikoni на 21.05.2008 23:18
Потребител от: 30.01.08 | Всички уроци от zaikoni | Всички скриптове от zaikoni Visual Studio 2008 only (to the next version :-)) |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Без грешките не можем да ти помогнем!
|
|||
|
Потребител от: 24.12.07 | Всички уроци от pleven94 | Всички скриптове от pleven94 hackersf.my32.net |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Цитат от bladetbg@21.05.2008 18:45: Еми добре но защо не ми отваря картинките при уроците (Mozila Firefox-с този браузър съм ако има значение)Хубаво! Дай кода до го погледнем! Може пък да можем да помогнем като го видим! Поздрави! |
|||
|
Потребител от: 25.02.08 | Всички уроци от napster | Всички скриптове от napster Шизофрения е когато в един форум общуваш сам със себе си под три различни ника!!! http://www.hidrostroitel.com |
||||
|
|
||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |||
|
Активни потребители:
---
|
|||
| |||
Още по темата: