HTML - различни браузъри |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Здравейте,страницата ми се вижда различно в различните браузъри,помня че това можеше да се оправя но не помня как.
Много ще бъда благодарен,ако някой ми помогне. |
|||
|
---------------------------
Потребител от: 10.11.07 | Всички уроци от rootbox | Всички скриптове от rootbox |
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() |
Как така непомниш? Или го знаеш или не.
Пишеш страницата по стандартите на W3C след което фиксваш проблемните неща за IE. Ако тръгнеш по обратният път ще имаш повече проблеми и по-малко свободно време. |
|||
|
Потребител от: 17.02.05 | Всички уроци от PureEvil | Всички скриптове от PureEvil Liberate Tu Temet Ex Inferis |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Цитат от PureEvil@20.02.2008 13:40: Пишеш страницата по стандартите на W3C след което фиксваш проблемните неща за IE.Това ми прозвуча, все едно IE не поддържа стандартите |
|||
|
Потребител от: 18.04.04 | Всички уроци от Mutatos | Всички скриптове от Mutatos Търся за почасова надомна работа преводачи от английски език за превод на материали от IT сферата - новини, уроци ...! |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Цитат от Mutatos@20.02.2008 14:46: Цитат от PureEvil@20.02.2008 13:40: Пишеш страницата по стандартите на W3C след което фиксваш проблемните неща за IE.Това ми прозвуча, все едно IE не поддържа стандартите ![]() ами някак си ми е най-омразния browser |
|||
|
Потребител от: 20.04.05 | Всички уроци от zetxx | Всички скриптове от zetxx |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() |
Мразете каквото си искате ваш проблем както се казва :).
И да IE не поддържа стандартите. |
|||
|
Потребител от: 17.02.05 | Всички уроци от PureEvil | Всички скриптове от PureEvil Liberate Tu Temet Ex Inferis |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
а бихтели ми обяснили как става това с W3C и фиксирането на IE?
|
|||
|
Потребител от: 18.07.08 | Всички уроци от Ummar | Всички скриптове от Ummar |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
@PureEvil
|
|||
|
Потребител от: 20.04.05 | Всички уроци от zetxx | Всички скриптове от zetxx |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Първо, на какво си я правил тази страница? Ако примерно си я правил на CSS има доста различия в браузърите, при отваряне на страничките ти. Ето ги и тях: http://www.quirksmode.org/css/display.html
А пък и ако тръгнеш да правиш анализ на прилики и разлики, доста от тях ще ги видиш, ако се разровиш малко из чичко google. |
|||
|
Потребител от: 17.12.06 | Всички уроци от wenzdy | Всички скриптове от wenzdy |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Здравей!
Винаги е така на един браузър е едно на друг друго. За целта мога да ти препоръчам да ползваш една програмка която ги прави почти за всичките еднакво,поне като за начако да видеш как тя пише таговете а може и за по - дълго време да я ползваш - програмката се казва "Dreamweaver".Много от хората (програмисти, дизаинери) я отхвърлят с идеята че който прави сайтове на Dreamweaver не е дизайнер, но мойто мнение е че не всички сме перфектни и безгрешни. Така че намери си я и опитай. Ще ти хареса. ;) |
|||
|
Потребител от: 22.05.08 | Всички уроци от Tidus | Всички скриптове от Tidus |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Цитат от Tidus@30.08.2008 21:41: Здравей!Винаги е така на един браузър е едно на друг друго. За целта мога да ти препоръчам да ползваш една програмка която ги прави почти за всичките еднакво,поне като за начако да видеш как тя пише таговете а може и за по - дълго време да я ползваш - програмката се казва "Dreamweaver".Много от хората (програмисти, дизаинери) я отхвърлят с идеята че който прави сайтове на Dreamweaver не е дизайнер, но мойто мнение е че не всички сме перфектни и безгрешни. Така че намери си я и опитай. Ще ти хареса. ;) Ти не си дизайнер Tidus, защото очакваш програма да ти генерира кода, който ти трабва да напишеш! |
|||
|
Потребител от: 25.02.08 | Всички уроци от napster | Всички скриптове от napster Шизофрения е когато в един форум общуваш сам със себе си под три различни ника!!! http://www.hidrostroitel.com |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Е точно за това я написах.
Аз казах че може да я ползваш и за съвет за да видеш как ще напише кода за да изглежда и на всички браузъри еднакво. Очаквам програма да ми пише кода Не седиш до мен за да ми кажеш как си пиша кода. Помагам защото и аз започнах така дизанеро, за това. А и ти си се чудил какво е тва HTML,как се яде.Никой не е роден научен а методите са хиляди, дали ще ползваш Photoshop или ще рисуваш по монитора.Има много различни методи и всеки си избира някой, аз не мисля че ти неможеш да кажеш кой е дизаинер и кой не е само за това че ползва дадена програмам, а и с този напредак едва ли скоро ще има нужда от дизайнери като теб,а ще има програмка с която хората сами ще си правят сайтове. А и защо не, защо да не се ползва... Това е като да копаеш на ръка или да извикаш трактор ;) хах Нищо де благодаря ти за откровението ( TIDUS не си дизаинер ). Трудно ми е да говоря с хора на такова ниво дизаинери като теб. |
|||
|
Това мнение е редактирано от Tidus на 01.09.2008 09:56
Потребител от: 22.05.08 | Всички уроци от Tidus | Всички скриптове от Tidus |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Пич не се обиждай просто реших да си дам мнението!
Това, че обичаш програми да ти пишат кода според теб как може да се определи! От начало започнах с FrontPage и видях че генерира много голямо количество код,стана ми интересно, в последствие започнах да уча HTML, за да се науча да правя сайтове както си му е реда! След като го изучих познай какво: разбрах че тези програми генерират огромно количество излишен код, който само утежнява работата! П.П. Я си представи една страница която е 50 kb. и една която е 250 kb/Боже съчувствам му на горкият бот!!!/ Поздрави! |
|||
|
Потребител от: 25.02.08 | Всички уроци от napster | Всички скриптове от napster Шизофрения е когато в един форум общуваш сам със себе си под три различни ника!!! http://www.hidrostroitel.com |
||||
|
|
||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |
|
Активни потребители:
---
|
|
|
| |