редактор |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Здравейте!
Може те ли да ми кажете някой добър CSS редактор? Разбира се ще бъде добре той да бъде безплатен! |
|||
|
---------------------------
Потребител от: 25.02.08 | Всички уроци от napster | Всички скриптове от napster Шизофрения е когато в един форум общуваш сам със себе си под три различни ника!!! http://www.hidrostroitel.com |
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Може би това
Това пък е лист с 14 CSS редактора ( безплатни ) Друг лист с CSS редактори ( безплатни )( някой open source ) Ето ти един добър само че платен ( е все пак има trial период ) П.П. Аз лично си предпочитам N++ 5.0 Beta. Върши си ми отлична работа отностно php, css, html, xhtml |
|||
|
Това мнение е редактирано от G9M29 на 09.07.2008 11:01
Потребител от: 08.04.08 | Всички уроци от G9M29 | Всички скриптове от G9M29 Свободата е правото на Избор ! / ИНТЕРНЕТ / |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() |
Ако ти трябва само за CSS TopStyle (макар че може вече и да подържа HTML, което си е нормално).
Ако искаш нормално мощтно IDE за xHTML, JS, CSS сайтове: Aptana Избора опира винаги до това дали драскаш код или правиш сериозни неща ;). |
|||
|
Потребител от: 17.02.05 | Всички уроци от PureEvil | Всички скриптове от PureEvil Liberate Tu Temet Ex Inferis |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Благодаря! Идеално!
|
|||
|
Потребител от: 25.02.08 | Всички уроци от napster | Всички скриптове от napster Шизофрения е когато в един форум общуваш сам със себе си под три различни ника!!! http://www.hidrostroitel.com |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
||||
|
Това мнение е редактирано от wenzdy на 18.07.2008 10:01
Потребител от: 17.12.06 | Всички уроци от wenzdy | Всички скриптове от wenzdy |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Ако случайййно използваш Линукс :) - Bluefish. Много е добър и то не само за CSS.
|
|||
|
Потребител от: 15.07.08 | Всички уроци от TheeGhost | Всички скриптове от TheeGhost Karate - way of life...computers - everything else. |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Цитат от napster@09.07.2008 10:20: Здравейте!Може те ли да ми кажете някой добър CSS редактор? Разбира се ще бъде добре той да бъде безплатен! ![]() |
|||
|
Потребител от: 13.05.08 | Всички уроци от turbalan | Всички скриптове от turbalan Splatterthrash! Maniaxe! Ghoul! |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Цитат от PureEvil@09.07.2008 11:25: Ако ти трябва само за CSS TopStyle (макар че може вече и да подържа HTML, което си е нормално).Ако искаш нормално мощтно IDE за xHTML, JS, CSS сайтове: Aptana Избора опира винаги до това дали драскаш код или правиш сериозни неща ;). Поздрави! |
|||
|
Потребител от: 20.12.06 | Всички уроци от zipopro | Всички скриптове от zipopro Лъчезар Петров Лечев - 14 - Стара Загора - Уеб Програмист Винчета, болчета гайкии...! |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Цитат от zipopro@22.08.2008 01:17: А добре за Сериозни неща и то комбниран Редактор за HTML,JS,CSS,PHP и MySQL може ли да посъветваш @PureEvil?Поздрави! Да добре ще бъде ако е и нещо безплатно! При Aptana може да се пише и PHP код след инсталирането на добавка! Поздрави!!! |
|||
|
||||
|
|
||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |||
|
Активни потребители:
---
|
|||
| |||
Още по темата:
php форум,
flash форум,
html форум,
it форум,
seo форум,
vista форум,
pc форум,
css форум,
java форум,
mysql форум,
дизайн форум

Този отговор е маркиран като удовлетворителен!