CSS кодиране !? |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Здравейте
Винаги съм се чудел, как мога да предпазя сайта си от копиране. И сега реших да попитам. Та някой знае ли как мога да скрия CSS файла ( или поне да го криптирам някак си да излиза на маймуни), за да си остане неприкосновен! |
|||
|
---------------------------
Потребител от: 08.04.08 | Всички уроци от G9M29 | Всички скриптове от G9M29 Свободата е правото на Избор ! / ИНТЕРНЕТ / |
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Цитат от G9M29@09.07.2008 21:58: ЗдравейтеВинаги съм се чудел, как мога да предпазя сайта си от копиране. И сега реших да попитам. Та някой знае ли как мога да скрия CSS файла ( или поне да го криптирам някак си да излиза на маймуни), за да си остане неприкосновен! На практика е невъзможно да го защитиш, ако някой иска да ти го вземе, ще ти го вземе. П.П. Махни този хентайски аватар. |
|||
|
Потребител от: 07.01.07 | Всички уроци от CBeTHaX | Всички скриптове от CBeTHaX http://www.ricari-bg.com |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Отностно аватара : ПЛС нека му се покефя малко.
По темата: ми аз по-рано ( преди около година ) бях голям крадец ( но реших да се променя ), но тогава си спомням имаше няколко сайта в който CSS-а беше на маймуница и неможеше да се разкодира. Като го копираш не излиза нищо освен глупости! |
|||
|
Потребител от: 08.04.08 | Всички уроци от G9M29 | Всички скриптове от G9M29 Свободата е правото на Избор ! / ИНТЕРНЕТ / |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Плагиатството винаги ще си го има, а от тази "кражба" имал ли си някаква изгода - не. Остави си го така както си е само новобранци си играят да крадат чужди кодове, а и ти като го виждаш нормално, а като го копираш е закодирано, какво пречи да го пренапишеш просто
![]() |
|||
|
Потребител от: 07.01.07 | Всички уроци от CBeTHaX | Всички скриптове от CBeTHaX http://www.ricari-bg.com |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Не ти трябва да го кодираш, пълна безмислица е. Преди време някой ми беше изпратил някаква програма с която се кодираше html-a на сайта ама никаква файда няма. Ламетата крад известно време и се отказват...
П.П. Аватара ако ти е от нашата галерия тук, няма проблеми остави. Ако е от друго място го махни или го смени. (говоря за това че ако е от нашата галерия тук начи другия админ го е одобрил като аватар, а не като п*рно снимка) |
|||
|
Потребител от: 06.02.07 | Всички уроци от iwanov | Всички скриптове от iwanov Не е важно да си готин, готино е да си важен. 'Nemo saltat sobrius nisi forte insanit' - 'Nobody dances sober unless he's insane' - Ciccero :) |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Пълни глупости са тези криптирания на кода!
След време ще го разбереш! Както казаха само още прохождащите копират кода, но след време се отказват! |
|||
|
Потребител от: 25.02.08 | Всички уроци от napster | Всички скриптове от napster Шизофрения е когато в един форум общуваш сам със себе си под три различни ника!!! http://www.hidrostroitel.com |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
ммм благодаря за мненията. Изглежда сте прави, или поне ме убедихте
. |
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Аз също не виждам смисъл да си го криеш CSS файла. Още повече, че има достатъчно програмки, които го виждат.
Само начинаещите крадат и то е безобидно. Останалите не им трябва да крадат, те сами си ги правят кодовете;-}] Успех! |
|||
|
Потребител от: 17.12.06 | Всички уроци от wenzdy | Всички скриптове от wenzdy |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
||||
|
Потребител от: 17.12.06 | Всички уроци от wenzdy | Всички скриптове от wenzdy |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Цитат от wenzdy@21.07.2008 10:30: Ето нещичко какво намерих:http://w3development.de/css/hide_css_from_browsers/ Това се прави защото ако се приложи някой CSS към някой стар Netscape става тотално мазало. |
|||
|
Потребител от: 23.07.08 | Всички уроци от nicky75 | Всички скриптове от nicky75 |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Наистина няма смисъл да го криеш ;) Който прохожда ще се учи от тебе. Ако само краде без да мисли върху кода, който копира няма да стигне далече тъй или иначе. Не си хаби времето за глупости.
|
|||
|
Потребител от: 29.07.08 | Всички уроци от thinklinux | Всички скриптове от thinklinux |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Няма смисъл да се опитваш да скриеш css-а си. Както и ти преглеждаш стиловете на други страници, за да видиш как са успяли да се справят с нещо. Така и посетители на твоя сайт ще се поинтересуват.
|
|||
|
Потребител от: 13.05.08 | Всички уроци от turbalan | Всички скриптове от turbalan Splatterthrash! Maniaxe! Ghoul! |
||||
|
|
||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |||
|
Активни потребители:
---
|
|||
| |||
Още по темата: