Как да сложа адрес към сайт от .SWF ? |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Здравейте !
Как да сложа линк към даден сайт .В html файл слагам swf файл и ми го показва ,но искам като кликна на swf то да отвори даден сайт как това става в html.. |
|||
|
---------------------------
Потребител от: 22.07.08 | Всички уроци от anabolix | Всички скриптове от anabolix |
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Mоже да направиш swf анимацията като бутон към дадения сайт още във флаш.
|
|||
|
Това мнение е редактирано от TheeGhost на 22.07.2008 17:11
Потребител от: 15.07.08 | Всички уроци от TheeGhost | Всички скриптове от TheeGhost Karate - way of life...computers - everything else. |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
В програмата, с която го правиш или с така <a>.
|
|||
|
Потребител от: 28.07.07 | Всички уроци от scalloty | Всички скриптове от scalloty За да живееш добре в този живот трябва да си по-умен от създателя му. |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
<html>
<head> <body> <center><object type="application/x-shockwave-flash" data="flash.swf" width="400" height="400"> <param name="movie" value="flash.swf"> </object><center/> <body/> <head/> <html/> Ако това е html кода къде трябва да сложа <a> за да стане с адрес примерно site.com ? И не ми се смейте ако съм с неправилен синтаксис, още съм начинаещ. :P |
|||
|
Потребител от: 22.07.08 | Всички уроци от anabolix | Всички скриптове от anabolix |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Предполагам:
CODE
|
|||
|
Потребител от: 25.02.08 | Всички уроци от napster | Всички скриптове от napster Шизофрения е когато в един форум общуваш сам със себе си под три различни ника!!! http://www.hidrostroitel.com |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
За съжаление нестава .. :( Има и още нещо трябва да го направя в html файл не в флаш файла тоест да променя html файла не swf то .
|
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Tогава още във flash-a прафиш 1 бутон и за actionscript и пишеш:
CODE
|
|||
|
Потребител от: 25.02.08 | Всички уроци от napster | Всички скриптове от napster Шизофрения е когато в един форум общуваш сам със себе си под три различни ника!!! http://www.hidrostroitel.com |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Имам готов SWF файл и НЕ трябва да го променям .
Трябва да го направя с html java php или нещо друго.Каквото и да е но за нищо на света да не пипам флаша.:) |
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Мисля че не може - swf е с приоритет и те препраща към url, дори да сложиш линк в html.
|
|||
|
Потребител от: 29.05.08 | Всички уроци от kopcap | Всички скриптове от kopcap |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Който ти е казал, че не трябва да пипаш флаша? И става дума да му сложиш един линк... Защо си правите живота сложен ;) napster ти го показа много хубаво
|
|||
|
Това мнение е редактирано от thinklinux на 06.08.2008 13:15
Потребител от: 29.07.08 | Всички уроци от thinklinux | Всички скриптове от thinklinux |
||||
|
|
||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |
|
Активни потребители:
---
|
|
|
| |