index.html |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Здравейте.
Имам проблем. Правя си сайт. Всички страници са направени от една - която е просто копирана ( само е сменено инфото ). Всички използват един и същи .css файл. НО ! Когато го преглеждам през Mozilla Firefox 3.0.1 - index.html - винаги ми излиза по-голям ( или пък след рефреш се уголемява )! Как така ? Това разваля целия вид на сайта !? |
|||
|
---------------------------
Потребител от: 08.04.08 | Всички уроци от G9M29 | Всички скриптове от G9M29 Свободата е правото на Избор ! / ИНТЕРНЕТ / |
||||
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Как така, кое излиза по голямо ?!
|
|||
|
Потребител от: 06.02.07 | Всички уроци от iwanov | Всички скриптове от iwanov Не е важно да си готин, готино е да си важен. 'Nemo saltat sobrius nisi forte insanit' - 'Nobody dances sober unless he's insane' - Ciccero :) |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Ми ... при отваряне на index.html всяко изображение и текст се уголемяват ( малко, но изглежда зле ). Ске като премина в др страница от сайта ( копирани от index.html ) всичко е О.К., но като отново влезна в index.html пак нещата се повтарят! ( в смисал оголемяват се )
|
|||
|
Потребител от: 08.04.08 | Всички уроци от G9M29 | Всички скриптове от G9M29 Свободата е правото на Избор ! / ИНТЕРНЕТ / |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() |
Може ли да видим сайта първи и тогава...!
|
|||
|
Потребител от: 04.07.08 | Всички уроци от sharigan | Всички скриптове от sharigan |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Не е качен никаде. Аз тамън го завърших и поразгледах за бъгове и като го прегледах през Mozilla-та и се появи тоа проблем!
|
|||
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Искаш да ни кажеш, че Мозилата ти прави проблем? А под IE как се вижда?
|
|||
|
Потребител от: 17.12.06 | Всички уроци от wenzdy | Всички скриптове от wenzdy |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
А през коя програмата го правиш, има ли нещо общо с Web Maker Pro ?
|
|||
|
Потребител от: 24.06.08 | Всички уроци от westony | Всички скриптове от westony http://sig.garena.com/1462486.png |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Ми да. Това искам да кажа. На мен Mozilla Firefox 3.0.1 си ми прави проблеми откакто я инсталирах.
- ПРИМЕР - НЕМОГА ДА ОТВАРЯМ ИЗОБРАЖЕНИЯ, КОЙТО СА ХОСТНАТИ ОТ PICBG.NET и STORE.DATA.BG -ПРИМЕР - ПРИ ОТВАРЯНЕТО НА ПОВЕЧЕ ОТ 3 ТАБА ИНТЕРНЕТА ВСЕ ЕДНО МИ СПИРА И НЕМОЖЕ ДА ЗАРАДЕ НИТО ЕДНА СТРАНИЦА А отностно сайта - ДА. Прегледах го през : - Mozilla Firefox 3.0.1 - Internet Explorer 7.0 - Opera 9.0......... - Safari .......... ( нз коя версия е ) И всичко е ок. Само че при мозила ми уголемява index.html ? |
|||
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() |
Стига глупости, проблема е в твоя телевизор.
натисни CTRL + 0 да ти влезе браузъра в нормален режим. За невиждането на снимките провери си пак настройките които си правил! |
|||
|
Потребител от: 17.02.05 | Всички уроци от PureEvil | Всички скриптове от PureEvil Liberate Tu Temet Ex Inferis |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Мерси. Много. И аз се сетих за "ТЕЛЕВИЗОРА" но в последствие. Но проблема с изображенията си остава.
Ето и настройките който съм направил: - Регнах се в сайтовете ( защо по дяволите и аз незнам ) - Направих по-подразбиране изображенията за всички сайтове да се показват автоматично - Премахнах всички зайтове от листата със блок-натите - >???< Какво др ?? |
|||
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Качи сайта си някъде, за да могат хората да го погледнат и да помогнат ако видят и при тях проблем.
|
|||
|
Потребител от: 13.05.08 | Всички уроци от turbalan | Всички скриптове от turbalan Splatterthrash! Maniaxe! Ghoul! |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Ако питаш мен, макар и да не разбирам много.
Аз бих преинсалирал Mozila и без да пипаш настройките и виж пак дали ще имаш този проблем.Най вероятно си пипнал нещичко, някаде. Не съм сигурен, но пък не пречи да пробваш. |
|||
|
Потребител от: 22.05.08 | Всички уроци от Tidus | Всички скриптове от Tidus |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Доста стара тема.
Проблема се оправи след пренаписването на самия код ( нз защо ). =============== LOCK =============== |
|||
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Аз да си кажа де :)
|
|||
|