Как да направя линк във фреим да не зарежда страницата във фрейма ? |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Как да направя линк във фреим да не зарежда страницата във фрейма ? Имам предвид следното:
Имам някакъв линк във фрейма на някакъв под домейн, който сочи към някаква страница в основния домейн, само че като се цъкне на фрема да не се зарежда вътре тази страница във фрема, а да все едно съм цъкнал на линка и си го отаря нормално, все едно няма никаквъ фрем.Как може да стане това ? |
|||
|
---------------------------
Потребител от: 03.04.08 | Всички уроци от skarabeq | Всички скриптове от skarabeq |
||||
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Не знам но нещо се обърках... да не е да имаш предвид
CODE
|
|||
|
Това мнение е редактирано от Skull на 29.08.2008 20:57
Потребител от: 07.12.07 | Всички уроци от Skull | Всички скриптове от Skull =============================================== Sianan Sakich-Sunce moje =============================================== http://pbs.free.bg/ =============================================== |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Не имах предвид друго.Имам 1 фрем с линк target _self и като цъкна на него вместо да ми се отваря във врейма (фрейма е голям 600х200) и като дам на някой линк се отваря страницата в него тоест левия горен ъгъл, а аз искам да не се отваря така, искам да се отваря все едни съм дал на линк без фрем с target _self.Сегра разбираш ли какво искам да направя ?
|
|||
|
Потребител от: 03.04.08 | Всички уроци от skarabeq | Всички скриптове от skarabeq |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Здравей
CODE
Поздрави. |
|||
|
Потребител от: 17.02.06 | Всички уроци от imagination | Всички скриптове от imagination http://www.absurdi.com |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Цитат от imagination@30.08.2008 11:44: ЗдравейCODE
Поздрави. |
|||
|
||||
|
||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |||
|
Активни потребители:
---
|
|||
| |||
Още по темата:
php форум,