Проблем със sitemаp.xml |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Здравейте.Проблема е следния:като си направих файла sitemsp.xml и го качих в профила со в гоогле и ми дава следния проблем Пробвах много неща ,сменях приоритета и пак тая грешка.Как може да се оправи? Кода го взех от тук http://it-place.net/tutorial/XML/dev/9/759/%C8%E7%EF%EE%EB%E7%E2%E0%ED%E5+%ED%E0+Google+Sitemaps |
|||
|
Това мнение е редактирано от otmetky на 22.11.2008 11:06
---------------------------
Потребител от: 05.07.08 | Всички уроци от otmetky | Всички скриптове от otmetky |
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Приоритета не е задължителен параметър. Сложи го само на няколко места, а от другите го махни и виж дали ще се оправи. Аз също не съм го задал навсякъде но въпреки това всичко си работи както трябва. Поздрави! |
|||
|
Потребител от: 18.04.04 | Всички уроци от Mutatos | Всички скриптове от Mutatos Търся за почасова надомна работа преводачи от английски език за превод на материали от IT сферата - новини, уроци ...! |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Цитат от Mutatos@22.11.2008 11:24: Приоритета не е задължителен параметър. Сложи го само на няколко места, а от другите го махни и виж дали ще се оправи. Аз също не съм го задал навсякъде но въпреки това всичко си работи както трябва.Поздрави! Направих го.Сега чакам....... |
|||
|
Потребител от: 05.07.08 | Всички уроци от otmetky | Всички скриптове от otmetky |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Също не знам дали е разумно този <lastmod> таг да се задава, за да не си вкараш автогол по този начин. Не знам как ти работи системата, но ако винаги стои една и съща дата, може Google да не прояви интерес да ти посети сайта, тъй като нищо не се е променило. Моят съвет е да го премахнеш от страници, които постоянно ще се променят, като началнтата примерно. Сложи го само на отделните рецепти, тъй като те няма какво да се променят вече. Поздрави! |
|||
|
Потребител от: 18.04.04 | Всички уроци от Mutatos | Всички скриптове от Mutatos Търся за почасова надомна работа преводачи от английски език за превод на материали от IT сферата - новини, уроци ...! |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Правя го по този начин <url> <loc>http://www.bgrecepti.com </loc> <lastmod>2008-11-12</lastmod> <changefreq>daily</changefreq> <priority>0.7</priority> </url> </urlset> Само на места имаше <priority> и пак даде грешка.Сега махам всичко и оставям само <loc> Надявам се да стане. |
|||
|
Това мнение е редактирано от otmetky на 23.11.2008 10:27
||||
|
|
||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |||
|
Активни потребители:
---
|
|||
| |||
Още по темата: