kak? |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
как да направя така че линковете да ми се визуализират в дадена клетка от таблицата, а не да правя за всеки линк отделна еднаква страница с различен текст?Какъв език и какви тагове или скриптове да използвам? начало І І история І І за контакти І І І І ----------- |
|||
|
---------------------------
Потребител от: 26.11.08 | Всички уроци от dani4511 | Всички скриптове от dani4511 ако една врата не се отвори почукай на друга! |
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
||||
|
Потребител от: 10.11.08 | Всички уроци от Rushvet | Всички скриптове от Rushvet |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
да това може да свърши работа но въпроса ми беше как да се визуализират линковете в опрделено текстово поле textarea! Благодаря все пак!!! |
|||
|
Потребител от: 26.11.08 | Всички уроци от dani4511 | Всички скриптове от dani4511 ако една врата не се отвори почукай на друга! |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
За твое улеснение, не ти препоръчвам да използваж frameset |
|||
|
Потребител от: 25.02.08 | Всички уроци от napster | Всички скриптове от napster Шизофрения е когато в един форум общуваш сам със себе си под три различни ника!!! http://www.hidrostroitel.com/ http://scullboxteam.org/ |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
И аз така знам но иначе трябва да направя много еднакви страници с различен текст. затова се опитвам да разбера как да направя така че линковете да ми се визуализират в определено поле. |
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
С include командите вградени в различните програмни езици, иначе ще си ги я преписваш цялата страница и само ще променяш инфото. |
|||
|
Потребител от: 07.01.07 | Всички уроци от CBeTHaX | Всички скриптове от CBeTHaX http://www.ricari-bg.com |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Има ли начин това да стане с Javascript или не! |
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Мисля че има, но е строго препоръчително да не го правиш така. Някои хора са с изключен javascript и може да им стане лошо като посетят страницата ти... П.П. И по-спокойно с тона, не сме длъжни да ти отговаряме, но го правим! |
|||
|
Потребител от: 07.01.07 | Всички уроци от CBeTHaX | Всички скриптове от CBeTHaX http://www.ricari-bg.com |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Не влагам никакъв тон, а съм благодарна затова че получавам отговори! Но въпреки това не разбрах с какъв език за програмиране това може да стане най - лесно(просто) и бъзо.Защото се опитвам да направя една страница но има много инфо и трябва да правя много файлове. Но ми се иска да няма бази данни или PHP. Имам и още един въпрос ако някой знае проста програма за качване на сайт в интернет, но и редакцията на страниците след това да е бърза, защото става въпрос за цени , а те се променят често. Благодаря предварително!!! |
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() |
Грешно решение за проблема, който имаш. Та въпроса е искаш ефективно решение на проблема или просто да замажеш случая? |
|||
|
Потребител от: 17.02.05 | Всички уроци от PureEvil | Всички скриптове от PureEvil Liberate Tu Temet Ex Inferis |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
просто искам да разбера какво трябва да направя и как? страницата е за баща ми и затова искам да е добра а и аз искам да науча нещо. |
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() |
Щом не искаш да се ползват сървър сайд езици решенията са 2: Server Side Includes -- опция на Апача, която на дали ще можеш да пуснеш(не е налична на споделините хостинги); JavaScript -- който пък не е подходящ, заради това че може да отрежеш част от потребителите и всички търсещи машини. Правилното решение е да се седне и да се нарпави един CMS. |
|||
|
Потребител от: 17.02.05 | Всички уроци от PureEvil | Всички скриптове от PureEvil Liberate Tu Temet Ex Inferis |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
А какво е СМS? Щом трябва ще го разуча :) Благодаря за инфото! |
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() |
||||
|
||||
|
|
||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |||
|
Активни потребители:
---
|
|||
| |||
Още по темата: